Tanganku akan hancur di dalam tanah, yang kekal hanya tulisanku di atas buku.....Mujurlah sesiapa yang membaca tulisan aku, doakan keselamatan aku dari azab (api neraka). ~Imam Shafie~

Rabu, 25 November 2009

Lain dirancang lain lak yang jadi.........

Dah lama sangat merancang nak bawa Acaf tengok wayang, time citer transformer hari tu tak sempat beli tiket. Tapi nasib baik lepas raya hari tu dapat juga bawa tapi tengok citer lain.

Hari Khamis lepas konon nak bawa menonton citer Astro Boy, tapi ayahnya lak nak cepat. Kami pergi Time Square, kat sana tujuannya nak makan, entah ngapa tetiba je Baba diorang boleh lupa jalan ke Time Square sedangkan kat sanalah tempat yang selalu kami kunjungi. Nak jadikan cerita si baba bukan lupa jalan jer tapi bila dah sampai lupa lak tempat letak kereta. Itu kes hari Khamis. Hari Sabtu lepas, kami dah rancang nak menonton kat Selayang, sebab ada yang kata kat sana tak sesak. Memang tak sesak tapi boleh tahan lah....kat sana cuma ada 3 cerita yang nak ditayangkan, kesian Acaf cerita yang dia nak tengok tak da lak. Nak tengok cerita 2012 tapi tiket tempat duduk depan, baba dia la tak nak. Akhirnya kami lepak je kat pasaraya tu Adik punya la lasak bukan boleh kawal, walau penat nak jaga tapi seronok tengok diorang gembira.



Mainan kesukaan adik kalau pergi Mall



Seronok sangat main lupa pasal Movie, nasib baik hihihi

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

cayalah sapa yang komen :)