Tanganku akan hancur di dalam tanah, yang kekal hanya tulisanku di atas buku.....Mujurlah sesiapa yang membaca tulisan aku, doakan keselamatan aku dari azab (api neraka). ~Imam Shafie~

Isnin, 30 November 2009

Mandi manda kat Templer Park

Dah lama tak update blog ni..... kebelakangan ni buzy memanjang.

Hari ni nak cerita tentang dua orang insan kesayangan mama ni pergi mandi manda kat templer park ngan Makcik mereka... kebetulan pada hari tu hari jadi Cik Ana.. Mama masa tu seperti biasa kerja, camtu jugak la ngan baba dia, nasib baik lah Cik Ana ni single lagi so dapatlah diorang bermanja ngan makcik diorang..


Cik Ana bawa mereka kat sana dengan menaiki bas, pastu menapak la naik kat Air terjun, Acaf Steady jer jalan kaki tapi Orkid kena lah diorang dukung... tapi kadang2 kawan Cik Anak dukung Acaf juga kesian tengok dia berjalan kaki. Mama tak dapat bayangkan tempat tu sebab mama pun tak pernah sampai lagi hehehehe.....





ambil gambar kenagan dalam bas...





Dua orang ni housemate Cik Ana




Diorang ni kalau bawak pergi mandi manda memang diorang suka



Diorang ni dengar ceramah agaknya......


Peace..!!!!!



Dua beradik ni pandai bawa diri so Cik Ana tak rasa susah sangat nak jaga diorang.

Kalau ada kelapangan teringan jugak mama nak bawa diorang pergi lagi, seronok dengar Acaf bercerita.... dalam gambar mama tengokpun macam best juga. InsyaAllah pasti kita akan kesana lagi.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

cayalah sapa yang komen :)