Tanganku akan hancur di dalam tanah, yang kekal hanya tulisanku di atas buku.....Mujurlah sesiapa yang membaca tulisan aku, doakan keselamatan aku dari azab (api neraka). ~Imam Shafie~

Ahad, 18 April 2010

Bukit Belacan Lagi...

Hari ni sepatutnye saya kerja tapi disebabkan lama tak bawa anak-anak keluar, terpaksa suruh Kak Ton cover....

Seronok tengok Acaf n Orkid excited betul diorang sebab baba diorang janji nak bawak mandi sungai.... Rancang memangla nak bawa kat Sungai Congkak tapi biasala rancang jer...

Alih-alih Bukit Belacan lah lagi....... ok gak tempat tu tak boring....


0rang dah nak balik kami baru sampai.....


Posing sebelum mandi...

malas nak jalan jauh so kami pilih tempat yang dekat sikit... yelah dah petang


Air keruh sikit kat bawah ni... tapi bila orang dah takde kami beralih tempat. Mula2 Acaf ngan Orkid takut2 pastu tak mau naik...



masa ni tengah tunggu turn.. pasal masih ada orang tengah mandi tempat kecik jer..



Lapar lak perut lepas main air....(wajah ceria Acaf)



Tadi baba bawa mandi pastu suh mama lak... tak puas main air bebudak nih..


video
Adik tak nak berdiri langsung dalam air..

video
dah nak senja pun diorang masih tak mau naik...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

cayalah sapa yang komen :)