Tanganku akan hancur di dalam tanah, yang kekal hanya tulisanku di atas buku.....Mujurlah sesiapa yang membaca tulisan aku, doakan keselamatan aku dari azab (api neraka). ~Imam Shafie~

Sabtu, 19 Mac 2011

Tension................!!!!!

Tension, tension......

Hari aku nak luah perasaan..........hehehehe

Pening kepala rasanya...sekarang kerja dah tak terkawal semua benda dah jadi kelam kabut. Makin hari makin bertambah lak kerja, mood pulak jadi tak menentu.....

Betulah kata orang kalau kita fikirkan sangat masalah memang macam ni lah jadinya...

Penyakit Migrain dan Gastrik pun datang pulak...erm..
jadi lagi tak tentu arahlah diri jadinya...

Sekarang ni dah jadi pemarah semua orangpun kena marah, kesian kat di
orang...


Kalau tengok kelender ni kan, aku rasa nak nangis jer......huhuhuhu

Sebelum client bersuara... akupun dengan penuh confidence bagitau, end of this month kerja akan settle I'll try my best .....hehehehe...(yo yo o jer ...)



Nasib baik gak...document yang client bagipun tak complete..... ada gak alasan aku bila bos tanya..



Ni sebahagian dari document, ada lagi taw...

Memang sekarang aku tengah berusaha nak perbaiki prestasi tapi tak tahu apa lah yang mengganggu fikiran...

Aku seronok dapat email dari kawan lama, dulu dia rakan sekerja aku, dia kata ada tawaran kerja tapi part-time lah... ok jugak kerja 2 kali dalam sebulan sekerat hari jer... aku yang memang nak menambahkan pendapatan ni dan juga pengalaman pun cuba pertimbangkan...yelah aku kan dah berkeluarga takan asyik kerja je kan..

Disebabkan sekarang ni banyak tanggungan so aku pun setuju..... malang sekali kawan aku kata... diorang memang nak pekerja tapi bos dia taknak Malay girl......huh...what's wrong with Malay girl, kerja sama jer.... buat account, cuma computer system jer berbeza..... (1 Malaysia la sangat)

Tapi yang sebenar-benarnya bukan rezeki aku... sabor jelah.

Sekarang aku kena bertungkus-lumus tuk selesaikan kerja yang ada dulu... betul gak, kalau fikirkan kalau aku dapat kerja tu.... aku boleh handle ker????


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

cayalah sapa yang komen :)