Tanganku akan hancur di dalam tanah, yang kekal hanya tulisanku di atas buku.....Mujurlah sesiapa yang membaca tulisan aku, doakan keselamatan aku dari azab (api neraka). ~Imam Shafie~

Rabu, 20 Jun 2012

WW #3 : sukenya buat kira-kira

25 ulasan:

  1. Balasan
    1. dalam plastic tu ade document penting..
      hihihi.... :p

      Padam
  2. baru nak tanya apa tu.haha.
    tp kalau da sumber rezeki.ok letteww

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehe...
      nak wat camner, terima ajelah kan ^_-
      Alhamdulillah...

      Padam
  3. ini pasti oleh-oleh buat mertua, agar tetap sayang kepada menantu. iya kan?

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahaha...ini menantu suka bikin mertua pusing aja zach.. :p

      takde lah itu adalah oleh-oleh dari client, mau aku bikin account untuk submit income tax (sekarangkan musim tax)

      Padam
    2. ohhh... ada-ada saja awak, Nit..hehe
      kalau di Indonesia, istilahnya Pajak Penghasilan (PPh)

      Padam
    3. oohh, kalau di indonesia, namanya pajak penghasilan. jangan-jangan income tax-nya Nita ya?

      Padam
    4. mungkin juga ya zach :)

      Padam
  4. ini isinya kerupuk bukan?
    wkwkwk

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahaha...
      iya kerupuk buat jualan ^_-

      Padam
  5. oooo...byk kertas dlm tu...sumber rezeki yg halal kan..

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehe
      ha'ah.. banyak kertas kat dalam tu untuk disusunkan mengikut kategori.. halal sebab saya cuma buat kira-kira jer ^_^

      Padam
  6. Apa benda tu pn nita? Keropok lekor ke?

    BalasPadam
    Balasan
    1. haha.. bukan keropok lekorlah Lyd..
      Client kitorang antar document untuk buat akaun.. hihihi ^_^

      Padam
  7. hahahah Saya jadi ingat tentang cerita teman saya di Kuching tentang Keropok Lekor. Wah bisa order kah? Awesome posting

    BalasPadam
    Balasan
    1. heheee..
      Sedapkan keporok lekor..
      tapi dalam plastik tu bukan keropok lekorlah Asep.. itu kertas resit ^_^

      Padam
  8. Kertas saham ya ?? heheeeheee....
    lama tidak berkunjung semoga sehat - sehat dan banyak rezeki.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bukanlah...heheee cuma kertas resit
      ya Bumikan sibuk sekarang takpe, saya faham ^_^
      moga2 terima kasih

      Padam
  9. simpel tapi mengena,,,
    salam kenal nita..

    Kunjungan blogwalking.
    Sukses selalu..
    kembali tak lupa mengundang juga rekan blogger
    Kumpul di Lounge Event Blogger "Tempat Makan Favorit"

    Salam Bahagia

    BalasPadam
    Balasan
    1. salam kenal Adang

      terima kasih
      nanti kalau saya tak sibuk, saya cuba ikut task tu..

      salam bahagia buat kamu juga ^_^

      Padam
  10. pasti ada benda penting dlm plastik tu kan ;)

    BalasPadam
    Balasan
    1. ha'ah Mak Dara.. resit2 perbelanjaan untuk dikira.
      Bulan lepas kan bulan mengira dan membayar cukai pendapatan.. ^_^

      Padam
  11. ingatkan sampah kertas..heheh

    BalasPadam
    Balasan
    1. tu la pasal, masa bos bagi kat saya hari tu, saya rasa nak tergelak.. pastu kawan saya siap tanya tu sampah ker... nasib baik aunty cleaner tak datang kalau tak habis lah saya...hahaha

      Padam

cayalah sapa yang komen :)