Tanganku akan hancur di dalam tanah, yang kekal hanya tulisanku di atas buku.....Mujurlah sesiapa yang membaca tulisan aku, doakan keselamatan aku dari azab (api neraka). ~Imam Shafie~

Khamis, 4 Oktober 2012

Class of 2012 - 1 Jingga

 Class of 2012 : Darjah 1 J

All the best to you all

44 ulasan:

  1. Siapa ada dalam gmbr ni? Anak nita ke? Masa saya skolah menenagh dulu pun kelas 1 jingga. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Asyraf..anak saya ada dlm gambar tu.. paling kecik sekali..hihihi
      oh ye, masa sekolah menengah kelas awak ikut warna erk, saya tak.. kami ikut kategori.. 1 PN (P : perdagangan N : turutan ILMU UNTUK AMALAN so PI,PL,PM,PU dan kelas akhir sekali PN hehehe)

      Padam
    2. wah ini anaknya mba ya. kirain siapa...

      Padam
  2. oh...chinese school yea...mesti terror ckp cina ni :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. ye.. chinese school..hemmm..tak terror pun, sikit2 jer, actually asyraf tak minat bahasa cina, mamanya yang paksa.. :p

      Padam
  3. Salam Asyraf. Meskipun paling kecil dan di barisan belakang pula (hampir tidak tampak, hehe), tapi tatapanmu sungguh tajam Nak. Tataplah tajam cita-citamu di depan itu. Sukseslah selalu.

    BalasPadam
    Balasan
    1. yealah uncle zach, semalam asyraf tanya kenapa dia pendek semua kawan2nya tinggi, even Aisyah pun hampir tinggi darinya.. hehehe

      erm.. indah sungguh komen tu, terima kasih zach.. sukses juga buat arien dan agree ^_^


      Padam
  4. Balasan
    1. berdiri di barisan 3 dan yang paling kecik sekali.. ha tulah dia Asyraf hihihi :D

      Padam
  5. Balasan
    1. termasuk Asyraf ada 3 orang.. dua lelaki seorang perempuan.

      Padam
  6. Assalamualaikum Nita,

    Wahhh..sekolah Cina ya...bagus kalau boleh kuasai banyak bahasa kan Nita...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Waalaikumsalam K.Ros,

      erm..harap2 gitulah k.ros ^_^

      Padam
  7. anak nita sekolah cina yee ..
    baguskan banyak kelebihan dia ;)

    BalasPadam
    Balasan
    1. ha'ah k.ieda, anak saya sekolah cina...
      InsyaAllah, moga banyaklah kelebihannya.. ^_^

      Padam
  8. zhong hua siao xue,...bagus nita,...smoga asyraff kuat semangat dan seronok dgn kawan2 nya...

    BalasPadam
    Balasan
    1. shi lo..harap2 ianya betul2 bagus, Angah hehehe..
      Aamiin..saya pun selalu berdoa begitu..
      Thanks Angah ^_^

      Padam
  9. best nye ade pix mase darjah 1 ;(

    BalasPadam
  10. ooo asyrafff 1 jingga yer... belajar rajin2 yer :-)

    BalasPadam
    Balasan
    1. ya aunty ina..terima kasih ;)

      Padam
  11. Balasan
    1. yang berdiri barisan 3 dan paling kecil sekali.. ^_^

      Padam
  12. anak akak hantar sek chinese yer....org kata klu hantar chinese anak2 cpt pintar :)....btw thanks yer sbb akak doakan utk qalief :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. ha'ah, akak antar asyraf sekolah cina, akak pun dengar camtu jugak, mana2 sekolah pun sama sebenarnya paling penting pantauan dari para guru dan ibubapa, cuma kat sekolah tu tak ramai kawan melayu so tak banyak mainlah asyraf hehehe....
      u r welcome wanieys, akak memang harap qalief sihat sebab akak tahu perasaan ibu kalau anak2nya sakit.. ^_^

      Padam
  13. Anak kau yang mana.. ?
    Hehe


    Kunjungan tengah night
    Follow sukses. Follow balik ...

    BalasPadam
    Balasan
    1. yang lelaki berdiri di barisan 3 hujung sekali.. ha, tulah anak aku namanya Asyraf ^_^

      thanks, sebab sudi berkunjung jap lagi saya datang singgah
      ye ker dah follow?? takpe saya follow awak balik k ^_-

      Padam
  14. Bagus juga tu ^^
    dapat environment sekolah chinese, mereka ni rajin2
    semoga dia pun akan rajin juga mcm kawan2 sekelilingnya :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih EE, harap2 camtulah ^_^

      Padam
  15. saya tak tau mau cakap apa. saya bilang wow saja untuk fotonya.. lucu anaknya.

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehe..tak perlu cakap apa2.. terima kasih driaent ^_^

      Padam
  16. ala muka sangat comel semuanya.. baguihnyer hantar anak sekolah bgn.. banyak benda yang boleh dia belajar..

    BalasPadam
    Balasan
    1. muka budak darjah satu..heh1e comel2 belaka..harap jugalah banyak benda yang asyraf boleh belajar nanti..

      Padam
  17. wah..sume comel je.
    saya mengajar sekolah menengah.
    takleh la jumpa budak2 yg cute camni..huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. oo..cikgu rupanya..
      erm...budak darjah satu, hehehe memang comel..
      harap2 awak ok2 je ye, dengar2 guru sekolah menengah ni kena tabah sebab kerenah remaja susah sikit nak kawal.. so all the to you ye cikgu nick ^_^

      Padam
  18. Comel2 ye Nita budak2 ni....Akak kalau dapat ngajar yang besar2 ni ok lagi tapi kalau dah besar2 Along tu ngei sikit, suara pun parau2 tingi2 kalau nak sekehpun akak dah tak sampai

    BalasPadam
    Balasan
    1. ha'ah kak comel2 belaka budak2 ni..Oo akak cikgu erk..ialah kak, saiz diorang kecik senang nak kawal kalau besar cam Along tu, erm..alamatnya kena guna tanggalah nak sekeh diorang takpun suruh diorang tunduk kepala hehehe..

      Padam

cayalah sapa yang komen :)