Tanganku akan hancur di dalam tanah, yang kekal hanya tulisanku di atas buku.....Mujurlah sesiapa yang membaca tulisan aku, doakan keselamatan aku dari azab (api neraka). ~Imam Shafie~

Selasa, 9 Oktober 2012

Class of 2012 : PPKI


 Class PPKI 2   (Kelas Intan)


Gabungan semua class PPKI 1,2,3,4 (semua pelajar serta tenaga pengajar dan pembantunya)

All the best to you all.

PROGRAM PENDIDIKAN KHAS INTEGRASI - PPKI
- Pelajar yang ceria
- Tenaga pengajar yang hebat
- Pembantu pengajar yang tabah

Sungguh saya kagumi.

thanks for reading this entry ^_^

24 ulasan:

  1. yeayyy hpy jee muka smua org dlm pix tu (^^)/ mcm nak join sama bergambar ;)) ALL THE BEST GUYS!!

    BalasPadam
    Balasan
    1. seronok kan tengok mereka.. hehehe
      jom join sama2 ;)
      thanks Jna ^_^

      Padam
  2. Assalamualaikum Nita,

    Hidup kita ni mesti kena happy selalu kan nita,baru lah indah...seronoknya Kak Ros tengok gambar2 nih,semuanya manis ja dengan senyuman he.he...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Waalaikumsalam K.Ros,

      Betul tu kak, kita kena happy selalu baru terasa indah hidup ini..memang seronok, nampak ceria jerkan, senyuman ikhlas kak,.. memang manis sangat :)

      Padam
  3. wah happy jer dorang semua tuh hehehe...muka2 gembira :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. ha'ah, kita yang tengok nipun rasa seronok..gembira dapat bergambar kenangan ;)

      Padam
  4. teringat la pulak masa zaman sekolah dulu2...
    intan tu adik nita ye...

    BalasPadam
    Balasan
    1. samalah dengan saya, tapi zaman saya dulu tak ambil gambar camtu..
      ha'ah Intan tu adik bongsu saya..

      Padam
  5. kunjung sini...cantik pic tu teingat zaman sekolah...byk kenangan...zaman ict pic kita boleh simpan...dulu tak bergambar pun...huhuhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. yelah kak, tu yang dok belek2 album.. kot2 terjumpa gambar zaman sekolah tapi takde.. senangkan kak boleh simpan dan bila2 masa pun boleh tengok.. dulu pemalu hehehe..

      Padam
  6. ahai... seronok dan cantik-cantik.
    tahniah atas segala unity dan togetherness yang tercermin di foto di atas.
    saya bisa ikut merasakan. kagum!

    BalasPadam
    Balasan
    1. hihihi..memang seronok dan cantik sekali..
      tahniah buat mereka.. (^_^)

      Padam
  7. pic tu mmg betul2 ceria.mmg suka kalau amik gmbar style santai camtu...takla skema berdiri tegak je.

    BalasPadam
    Balasan
    1. haah, best kan.. masa sekolah dulu sayapun amik gambar berdiri tegak.. tersenyum pulak saya tengok gambar diorang ni dengan cikgu2 diorang yang sangat sporting tu...

      Padam
  8. waahh .. senang ya, kalo bahasa Malaysianya seronok pastilah mereka :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul tu EY, mereka kelihatan sangat seronok :D

      Padam
  9. ceria.. smeuanya nampak bersemangat :-)

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul tu ina, diorang semua nampak ceria dan bersemangat :)

      Padam
  10. Oo.. kelas intan. Saya dok mencari nita.

    BalasPadam
    Balasan
    1. ha'ah kelas Intan..
      sayang gambar masa zaman sekolah dah hilang masa pindah rumah...:(

      Padam
  11. Balasan
    1. betul tu ema, memang cikgu2 tu sporting sangat..

      Padam

  12. kalau melihat program PPKI sepertnya sangat bagus sekali sobat, semoga sukses ya sob.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bagi saya PPKI ini memang bagus, ia memberi peluang kepada anak2 yang kurang upaya ini belajar kemahiran asas supaya mereka tidak ketinggalan dan terpinggir kelak.

      Padam

cayalah sapa yang komen :)