Tanganku akan hancur di dalam tanah, yang kekal hanya tulisanku di atas buku.....Mujurlah sesiapa yang membaca tulisan aku, doakan keselamatan aku dari azab (api neraka). ~Imam Shafie~

Jumaat, 28 Disember 2012

Wedding Anniversary # 9

Assalamualaikum w.b.t

Hari ni adalah hari ulang tahun perkahwinan kami yang ke 9. 
 http://davf.daisypath.com/ozvqp8.png

 

Alhamdulillah selama kami bersama kami dianugerahkan seorang putera dan seorang puteri iaitu Asyraf dan Aishah.

Walaupun tak mewah namum kami bahagia... hehehe

Semoga ikatan ni kan berkekalan hingga ke syurga.

thanks for reading this entry ^_^

43 ulasan:

  1. Balasan
    1. terima kasih Unje van Wiebs.. ^_^
      Aamiin..

      Padam
  2. selamat ulangtahun,tahniah moga terus berkekalan.ya yang penting biarpun tk mewah tapi bahagia,alhamdulilah...

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih Angah..
      betul tu yang penting bahagia.. ^_^
      Alhamdulillah..

      Padam
  3. salam persahabatan...gabung dunk d blog saya...join this site http://jagadkawula.blogspot.com/

    BalasPadam
    Balasan
    1. salam persahabatan buat kamu juga zaairul haq..

      InsyaAllah.. saya join ^_^

      Padam
  4. happy anniversary nita..semoga berbahagia ke akhir hayat!

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih Nurha..
      Aamiin...

      Padam
  5. Selamat ya ! semoga semakin sukses dan berkah !

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih Djangkaru Bumi ^_^
      Aamiim...

      Padam
  6. Nita, happy anniversary. Tahniah sebab berjaya kekalkan perkahwinan utk tahun yang ke 9. Semoga terus berkekalan.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima Kasih LydSunshine..
      semoga dimakbulkanNya..aamiin

      Padam
  7. Met happy anniversary ya kak nita, semoga selalu menjadi keluarga yg sakinah, mawadah dan warohmah...amiin

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih Mbak Iis..
      Aamiin..

      Padam
  8. Happy Belated Wedding Anniversary yer..utk Nita dan hubby. Moga kekal bahagia hingga akhir hayat..Amin

    BalasPadam
  9. selamat ulangthn perkahwinan awak....

    BalasPadam
  10. Balasan
    1. terima kasih sekali lagi Djangkaru Bumi..
      jemput2 lah kesini selalu (^_^)

      Padam
  11. happy annivesary to both of u...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thank you LiYa HaNiF... (^_^)

      Padam
  12. tahniah.., slmat ulng tahun :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih zuhdi sanusi.. (^_^)

      Padam
  13. kak Nitaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hpy anniversary toooo you!!!
    semoga hubungan kekal selama nye kak
    my prayers awyz with you!!!!!

    LOVE U~!!!

    BalasPadam
  14. Balasan
    1. terima kasih..
      salam kenal buat kamu juga :)

      Padam
  15. salam dikkkkkkkkkkkkkkk
    eppy anniversary dik !
    semoga kekal bahagia ke anak cucu tau ;)

    BalasPadam
    Balasan
    1. wasalam kak..
      thank you..
      InsyaAllah..aamiin :)

      Padam
  16. selamat ulangtahun perkahwinan untuk nita...semoga kekal hingga ke syurga

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih ema.... InsyaAllah..

      Padam
  17. nita dah lambat, happy anniversary untuk nita n hubby

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehe takpe....
      terima kasih kak (^_^)

      Padam
  18. tahniah NIta. wow, 9 tahun jer.. mantap. semoga selalu dan forever, sampai menuju syurga kelak. aamiin.

    BalasPadam
    Balasan
    1. maaf dah terlambat, sebab posting kamu tak muncul di list bacaan. error internet saya mungkin.

      Padam
    2. Aamiin...
      terima kasih Zach :)

      tak ape, sebab saya pun memang lama tak update :P
      anyway terima kasih sebab sudi lagi singgah kat sini (^_^)

      Padam
  19. happy belated anniversary yer akak..semoga ikatan perkahwinan yg dibina berkekalan hingga ke syurga

    BalasPadam

cayalah sapa yang komen :)