Tanganku akan hancur di dalam tanah, yang kekal hanya tulisanku di atas buku.....Mujurlah sesiapa yang membaca tulisan aku, doakan keselamatan aku dari azab (api neraka). ~Imam Shafie~

Jumaat, 28 Disember 2012

Wedding Anniversary # 9

Assalamualaikum w.b.t

Hari ni adalah hari ulang tahun perkahwinan kami yang ke 9. 
 http://davf.daisypath.com/ozvqp8.png

 

Alhamdulillah selama kami bersama kami dianugerahkan seorang putera dan seorang puteri iaitu Asyraf dan Aishah.

Walaupun tak mewah namum kami bahagia... hehehe

Semoga ikatan ni kan berkekalan hingga ke syurga.

thanks for reading this entry ^_^

Rabu, 5 Disember 2012

Cinta Kristal - Awie

Assalamualaikum w.b.t.

Lamanye tak update, sebab takde mood lagi dan kebetulan berlambak pula kerja kat office ni.

Well actually, saya baru jer balik bercuti. Ceh cam bagus2 jer, bercuti pun takdelah jauh mana Port Dickson jer kot...hehehe. Walaubagaimanapun itu adalah kali pertama saya bercuti dengan keluarga tersayang walaupun sebenarnya rancangannya nak ke Pulau Redang, tapi budget lari jenuh kejor tak juga dapat tangkap plus buat plan secara lewa so ke PD lah kami. Syukur Alhamdulillah.... sungguh berpuas hati.

Tapi hari ni, saya tak nak cerita pasal percutian kami tapi nak layan lagu kat bawah ni.





Bengang punya pasal anak2 tak mahu gelak tengok cerita Hantu Kak Limah Balik Rumah.. mama jer sorang2 terkekeh-kekeh. Mana taknya siang tu mama ngan baba balik KL sebab nak ambil Mama Eyda so anak2 tak dibenarkan mandi kolam. Malam tu baru dapat mandi sekejap jer sebab mama nak naik cepat nak layan movie. Tapi tak habis juga movienya pasal mama eyda sibuk nak tengok bola Malaysia vs Indonesia . Bukan nak tengok sangat bola tu tapi nak tengok penyokong Malaysia kot2 terselit boypren dia masuk tv. Anyway Malaysia menang malam tu. 2-0. Tahniah pasukan Malaysia.

Walaupun majoriti kami berpuas hati dengan percutian ni tapi masih ada sorang budak yang masih bengang sebab tak puas lagi. Menurut si kecik tu percutian ni boring tapi dia adalah insan yang paling payah nak balik, samada mandi kolam ker mandi laut ker dialah paling payah nak diajak balik ajak makan pun susah.  Alaah sabar je ok, nanti kita pergi lagi InsyaAllah. 

Paling mengharukan kami bawa camera tapi charger batery tak bawa.. Beria-ria posing tapi takleh snap. Jangan marah haaa...

thanks for reading this entry ^_^