Tanganku akan hancur di dalam tanah, yang kekal hanya tulisanku di atas buku.....Mujurlah sesiapa yang membaca tulisan aku, doakan keselamatan aku dari azab (api neraka). ~Imam Shafie~

Rabu, 8 Mei 2013

Aktiviti anda di dalam perut ibu






 credit to :- Pernah hati ini, menjadi milikmu


thanks for reading this entry ^_^

14 ulasan:

  1. alahaiii sweet je kan xtvt baby dlm rahim kita ni :)

    BalasPadam
  2. Seronok ye...dok dlm perut ibu...

    BalasPadam
    Balasan
    1. ibu tengok perut dia bergerak pun terasa seronok kan.. ^_^

      Padam
  3. ala shomel nyeeee....hye nita,,,,rindunya nak update blog

    BalasPadam
    Balasan
    1. shomel sangat... hye wani... cepatlah update, kite nak tahu perkembangan awak, aleesya & baby ^_^

      Padam
  4. Balasan
    1. tulah pasal...
      sian mama jadi mangsa kena tendang :P

      Padam
  5. mesti nita tringin nak pegnen g..ke dah ade ni..?hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. memang teringin sangat dan Alhamdulillah dah pegnen pun dan dah nak tunggu hari je nak bersalin hehehe...

      Padam

cayalah sapa yang komen :)