Tanganku akan hancur di dalam tanah, yang kekal hanya tulisanku di atas buku.....Mujurlah sesiapa yang membaca tulisan aku, doakan keselamatan aku dari azab (api neraka). ~Imam Shafie~

Isnin, 19 Ogos 2013

Buah Hati Mama

Assalamualaikum w.b.t.

Kepenatan..........

Setelah seharian bermain dan bergaduh akhirnya mereka ketiduran..... Asyraf & Aishah, sikap mereka ni memang buat mama pening kepala, kadang-kadang macam anjing ngan kucing pantang bertembung asyik bergaduh jer, kadang-kadang cam kembar bila bermain sama-sama sepakat, ada jer idea nak buli maksu Intan. Tak suka duduk rapat-rapat konon tapi kalau tidur boleh pulak bersama. Yang pasti kamu berdua berebut-rebut nak kasih sayang mama. 
Mama sayang sangat kamu berdua... kamu berdua ialah buah hati mama.   



"eh eh mama, bila adik bangun tadi, adik perasan adik tak hisap jari lagilah.. adik dah besar!"


SELAMAT HARI RAYA SEMUA MAAF ZAHIR DAN BATIN..


thanks for reading this entry ^_^

12 ulasan:

  1. Balasan
    1. Selamat hari raya ainnoraini (^_^)

      Padam
  2. Salam Nita.. selamat hari raya..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Waalaikumsalam Rinna.. selamat hari raya (^_^)

      Padam
  3. selamat hari raya kak :) comel je ayat last tu.. tak hisap jari, dah besar ye.. hahaha..

    BalasPadam
    Balasan
    1. selamat hari raya zizie.. :)

      ha'ah.. dah besarlah konon, tapi tu sebab cousin dia ada, kalau tak dia hisap jugak jari tu..

      Padam
  4. MAAF ZAHIR DAN BATIN ya Nita,
    semoga kebahagiaan, kesuksesan, dan kejayaan, menjadi milik Nita dan family selamanya.

    BalasPadam
    Balasan
    1. samalah kita, maaf zahir dan batin zachflazz..

      Aamiin.. terima kasih atas doanya..

      dan saya juga doakan kamu sekeluarga berbahagia, sukses dan murah rezeki selalu..

      Padam
  5. memang anak2 nita bijak2, nanti tak lama nita missed masa ni balik. akak dah rasa sekarang, empty nest syundrom

    BalasPadam
    Balasan
    1. akakpun bertuah dapat anak2 cam Along & Wardah, mereka baik sgt, bijak pulak tu..

      tulah kehidupan kan..
      harap anak2 sayang kita selalu, selamanya...

      Padam
  6. selamat hari raya jugak nita..

    maaf salah silap..

    BalasPadam
    Balasan
    1. selamat hari raya..
      sayapun sama, mohon dimaafkan segala silap dan salah.. ^_^

      Padam

cayalah sapa yang komen :)