Tanganku akan hancur di dalam tanah, yang kekal hanya tulisanku di atas buku.....Mujurlah sesiapa yang membaca tulisan aku, doakan keselamatan aku dari azab (api neraka). ~Imam Shafie~

Isnin, 23 September 2013

Fellicius Brain Charges Drinks - jom try

Assalamualaikum w.b.t.

Entry yang sepatutnya dibuat minggu lepas, almaklumlah bizi sokmo..

Kisahnya takde apa-apa pun cuma nak bagitahu saya ada order jus Fellicius Brain Charges Drinks kat seorang sahabat blogger Pn. Ryuna Nabiela. Mana taknya dia punya promote pumpangpumpang sampai akak rasa cam bagus sangat so apa lagi akak trylah..(nampak sangat mudah terpengaruh...)

Order sehari je dah sampai dah..

Biasalah pagi2 ngadap FB dulu. Bukan apa nak cari info terkini... kuikuikui.. 
(Sila fokus tang barangan tu ye..)

Tapikan kalau uolls baca dia punya khasiat memang bagus..



Rasanya enak bangat..!! Aku dan Aishah suka rasanya tapi Asyraf dia kurang sikit sebab dia memang tak suka sangat manis-manis ni. Setakat ini yang ketara... ceh baru seminggu try dah nak kasi testimony lak.. okey yang ketara ialah..Asyraf ni alah sikit dengan habuk boleh dikatakan hari2 bersin.. (ye mamang rumah cepat berhabuk) So petang semalam masa dia solat Asar memang rasa cam kesian tengok dia sebab nampak dia macam orang demam selsema dah.. tapi lepas bagi minum jus tu dalam 5ml camtu, beberapa ketika dah tak dengar dia bersin lagi.. erm.. kiranya oklah setakat ni..Alhamdulillah..

Ya, sekarang memang banyak product2 macam ni dijual, dan menjanjikan pelbagai khasiat.. betul ke tak betul ke, semuanya bergantung pada individu.. yang pasti kita kena yakin dan percaya. Sebab semuanya datang dari Allah.. kita hanya merancang dan Allah yang menentukan. Sakit dan sihatnya kita nipun semuanya dari Allah dan sebagai hambanya kita kena berusaha untuk menyembuhkan sesuatu penyakit tu... Sebab tu setiapkali nak bagi anak ubat atau apa saja jenis supplement saya akan suruh anak2 baca bismillah dan selawat ke atas nabi dan berdoa agar cepat sembuh. 

Thanks Ryuna Nabiela sebab sudi kongsi khasiat Jus Fellicius Brain Charges Drinks ni..

P/S : ada sapa2 nak oder boleh lah hubungi Ryuna Nabiela.. ^_^

k.bye!

thanks for reading this entry ^_^

24 ulasan:

  1. mmg sgt byk di pasaran. sy pun tak terkecuali mendapatkannya ..hahaha...

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahaha.. biasalah kalau dah nampak keberkesanannya apa orang lain so tak kisah kalau kita try kann.. ^_^

      Padam
  2. ooo, berkesan ye. Nanti share lagi lepas dah sebulan guna. NI baru seminggu pon dah nampak hasil. Menarik nampaknya.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah... berkesan kot..

      In Sha Allah, nanti saya share keberkesanannya lagi..

      Padam
  3. Alhamdulillah..ada perkembangan positif..nnti share lagi ye kak..thanks membeli dengan saya..

    (^_____^)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah..
      In Sha Allah..
      sama-sama, nanti kalau nak beli lagi akak pm nabila k!

      Padam
  4. wah, bagus jugak khasiat dia yer..

    BalasPadam
    Balasan
    1. baguskan..
      tu yang akak tergoda sangat tu.. ^_^

      Padam
  5. banyak juga khasiatnya...apa rasa dia? ema ni jenis susah nak telan kalau yg jenis cecair

    BalasPadam
    Balasan
    1. banyakkan.. rasa dia..masam manis..ntahlah.. rasa bercampur tapi ok lah sedap juga.. kalau tak tahan manis, ema sediakan air masak kan tepi lepas telan jus tu cepat2 minum air.. hehehe..

      Padam
  6. alhamdulillah berkesan.. harga pun boleh tahan..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah....berkesan juga..
      boleh tahan jugaklah.. cubalah Rai.. ^_^

      Padam
  7. banyak sekali kasiatnya, nunggu hasilnya dulu..

    BalasPadam
    Balasan
    1. memang banyak Mbak Iis..
      In Sha Allah nanti saya updatekan hasilnya lagi..

      Padam
  8. sedap ke rasanya...manis ke masam ke...yg penting byk khasiatnya tu kan nieta...

    BalasPadam
    Balasan
    1. boleh tahanlah sedapnya.. keduanya sekalil manis dan masam.. ye, yang penting khasiatnya.. cubalah nanti Ain..

      Padam
  9. banyak la khasiat dia...sesuai dgn akak la kiranya produk tuh

    BalasPadam
    Balasan
    1. ha'ah banyak juga..oklah..tapi buat masa ni tengok bolehlah untuk selsema ngan batuk.. fungsi macam vitamin C..

      Padam
  10. Balasan
    1. betul tu MaYa Kayla.. memang banyak khasiatnya..

      Padam
  11. coklat ke tu kak? mahal jugak harganya ye..

    BalasPadam
    Balasan
    1. bukan coklatlah zizie.. tu jus buah delima dan kurma.. boleh tahanlah.. hehehe

      Padam

cayalah sapa yang komen :)