Tanganku akan hancur di dalam tanah, yang kekal hanya tulisanku di atas buku.....Mujurlah sesiapa yang membaca tulisan aku, doakan keselamatan aku dari azab (api neraka). ~Imam Shafie~

Jumaat, 11 Oktober 2013

Sabda Rasulullah S.A.W Tentang Anak

Assalamualaikum w.b.t.

Sekarang ni saya memang dah tak ada idea nak buat cerita jadi saya share apa yang saya baca kat FB..

 di ambil dari Islam.Terindah


sayang sangat kat budak berdua ni... 

thanks for reading this entry ^_^

15 ulasan:

  1. Salam…saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya yer http://ibu2ahmad.blogspot.com . Saya follow sis n kalau sudi follow la saya balik yer…

    BalasPadam
    Balasan
    1. Waalaikumsalam..w.b.t...

      terima kasih sebab sudi singgah dan follow.. done follow Rose Azadir balik ^_^

      Padam
  2. anak adalah anugerah yang sangat bernilai...

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul tu Ema, anak2 adalah anugerah yang sangat bernilai ^_^

      Padam
  3. Luth selalu buat muka mcm aisyah buat tu. hehehe.. Muka nakal.

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehe.. mesti geram tengok Luth kan..tapi comel jer kan..^_^

      Padam
  4. Assalamualaikum.. SaLam Kenal.. :D

    Hurmm.. betul tu.. rasulullah pun amat menyayangi kanak2.. sebab tu anak2 mnjadi pengubat di kalau duka :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Waalaikumsalam w.b.t... salam kenal jua :)

      Setuju sangat Time Traveller ^_^

      Padam
  5. bau budak2 memang best! hihihi
    lagi2 bau baby

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bau yang amat dirindui...memang wangi walaupun baby tu tak mandi kann.... ^_^

      Padam
  6. Terima kasih atas perkongsian & salam perkenalan :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sama-sama... salam perkenalan juga Khadeejah Hasmad.. ^_^

      Padam
  7. kanak kanak harus disayangi kan bukan di dera....

    BalasPadam
  8. Mohon share dari sumber kitab mana ya? Sy ingin jadikan rujukan .
    Terima kasih .

    BalasPadam

cayalah sapa yang komen :)