Tanganku akan hancur di dalam tanah, yang kekal hanya tulisanku di atas buku.....Mujurlah sesiapa yang membaca tulisan aku, doakan keselamatan aku dari azab (api neraka). ~Imam Shafie~

Rabu, 10 Disember 2014

WW# 18 : LOVE

Assalamualaikum w.b.t.

LOVE


thanks for reading this entry ^_^

14 ulasan:

  1. Ini kaki Amsyar kah dan tangan Nita?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ye.. kaki Amsyar, tangan Nita dan cameraman nya Asyraf.. hihihi

      Padam
  2. simbol yang simpe yang berarti the greatest.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul sangat yang nak bahas Mas Zach tu ya Kak?

      Padam
  3. Salam kenal ya Kak Nita. ijin singgah saya disini. wah simbol cinta Kepada anak yah Kak? saya ijin follow Kak Nita ya, biar silaturrahim antar blogging menjadi nyaman -- greetings mannered and cheerful

    BalasPadam
    Balasan
    1. Salam kenal juga..

      simbol cinta kepada anak.. betul tu..

      silakan..

      Padam
  4. Blog Kak Nita sudah saya Follow dan saya berlanggan blog dan follow sosmed lainya :) salam Blogging :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih Saud.. kak nita pun dah follow blog saud.. tinggal lagi tak baca jer.. nanti ada masa akak baca k..

      happy blogging ^_^

      Padam

cayalah sapa yang komen :)