Tanganku akan hancur di dalam tanah, yang kekal hanya tulisanku di atas buku.....Mujurlah sesiapa yang membaca tulisan aku, doakan keselamatan aku dari azab (api neraka). ~Imam Shafie~

Rabu, 4 Mac 2015

WW# 20 : PRECIOUS

 بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْمِ

Assalamualaikum w.b.t.

so precious

p/s : bulan Februari 2015, adalah bulan mencabar buat Amsyar. Moga Allah sentiasa melindungi Amsyar.


thanks for reading this entry ^_^

20 ulasan:

  1. ohhh, tampan nian Amsyar
    tahniah Nita, kau punya pangeran di rumah.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah...
      terima kasih ^_^

      Padam
  2. mencabar itu cut off dari tanggal terakhir menyusui ibunya ya Nit?

    BalasPadam
    Balasan
    1. yang itu sedih sikit... tapi Alhamdulillah.. bersyukur sebab berpeluang menyusuinya walaupun tak sampai pada tahun yang sepatutnya... ^_^

      Padam
  3. Kenapa mencabar Nita? Hensemnya Amsyar ni. Nampak sihat dan sgt hepi.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Semoga dia terus happy dan sihat selalu..

      bulan lepas, Amsyar tak sihat..banyak kali ulang-alik hospital pastu masuk wad.. kesian kecik2 dah kena cucuk jarum bagai.. tapi Alhamdulillah dia sihat sekarang.. ^_^

      Padam
  4. Salam kenal dari Che Mid.Semoga Amsyar akan jadi anak yang menyejuk mata ayahanda dan bonda nya. Aamiin.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Salam kenal che Mid..
      Amin ya rabb..
      Terima kasih atas doanya Che Mid ^_^

      Padam
  5. salam perkenalan Nita.comeinya Amsyar. siap lesung pipit lagi.nampak mcm a very active boy.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Salam perkenalan IndaMarya..
      Alhamdulillah.. terima kasih.. erm memang active orangnya ^_^

      Padam
  6. Balasan
    1. itu anak yang ke 4.. hihihi ^_^

      Padam
  7. comelnya...ya Allah syukur dia sehat n terus sehat. Nita jaga diri bek2

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah...bersyukur sangat dia sihat..
      In shaa Allah.. terima kasih kak ^_^

      Padam
  8. lucu ade nya :)
    Semoga Amsyar jadi anak yang menyejuk mata ayahanda dan bonda nya

    BalasPadam
    Balasan
    1. Amin... ya rabb..
      terima kasih jellygamagoldg31 ^_^

      Padam
  9. Semoga Amsyar akan jadi anak yang berguna
    sehat selalu ya mba :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Amin.. Ya Rabb..

      terima kasih atas doanya.. ^_^

      Padam
  10. Very very cute lil boy. Wishing him good health & stay healthy. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Amin..

      Thank you Rtp Farra Arisha ^_^

      Padam

cayalah sapa yang komen :)